Посібник з попередження та лікування COVID-19

Посібник з попередження та лікування COVID-19

ПОСІБНИК З ПОПЕРЕДЖЕННЯ ТА ЛІКУВАННЯ COVID-19

Команда медичної мережі “Добробут” розуміє, наскільки важливо сьогодні медичній спільноті отримувати якомога більше інформації щодо надання медичної допомоги при COVID-19. Фундація Джека Ма спільно з Фундацією Алібаба опублікували посібник англійською та російською мовами з надання допомоги при COVID-19, розроблений фахівцями Першої клінічної лікарні, Медичного факультету університету Чжецзян. Цей посібник розроблено на основі клінічних даних і досвіду лікування пацієнтів.

Наша команда переклала посібник українською мовою для того, щоб українські медичні працівники отримали більше доступу до досвіду тих фахівців, які вже прийняли виклик боротьби з хворобою.

Український переклад не містить жодних адаптацій до нашої системи охорони здоров’я. Закликаємо використовувати його в навчальних цілях, в сукупності з іншими джерелами достовірної інформації про надання допомоги при COVID-19. Посібник містить поради як для медичних працівників, так і для менеджерів охорони здоров’я щодо організації надання допомоги та захисту персоналу.

ПОСІБНИК З ПОПЕРЕДЖЕННЯ ТА ЛІКУВАННЯ COVID 19

Над перекладом працювали:
Зеленчук Олександра
Каменюк Катерина
Кулянков Олександр
Коваленко В’ячеслав
Василець Юрій
Летичевська Вероніка
 

Зупинимо COVID-19 разом.

 

 

Остались вопросы?

Если вы хотите узнать больше информации об услуге или записаться на прием в МС "Добробут", оставляйте заявку и с вами свяжется наш координатор.

Отправляя запрос вы соглашаетесь с МС «Добробут»