Добробут стане національною медичною мережею та охопить усі регіони України до 2028 року

20.12.2021
Добробут стане національною медичною мережею та охопить усі регіони України до 2028 року

Медична мережа «Добробут» планує вийти на національний рівень. Найближчими роками у найбільших містах України з’являться великі багатопрофільні центри Добробут», а в обласних центрах — сучасні поліклініки з вузькими напрямами. Також у планах компанії — подальший розвиток власної мережі швидкої медичної допомоги, аби забезпечити екстрену допомогу на всій території України в режимі 24/7.

Про це у п’ятницю 17 грудня повідомили топ-менеджери Добробут», генеральний директор Олег Калашніков та головний операційний директор Вадим Шекман, під час зустрічі з журналістами.

Вже наступного року Добробут» відкриє великий багатофункціональний медичний центр на проспекті Бажана у Києві (колишня клініка «Борис»). Отже, для мешканців лівого берегу столиці якісні медичні послуги зовсім скоро стануть доступнішими. Особливістю нового шпиталю стане офтальмологічний центр, хірургію в якому очолить відомий український професор.

«Розвиток – це природний процес, і Добробут», звісно, ​​не стоїть на місці. Щороку ми зростаємо приблизно на 30%. З 2016 року інвестували 1,5 млрд грн у нові об'єкти та сучасне медичне обладнання. Запустили 10 нових медичних напрямки, а також вийшли за межі Києва. Цього року мережа Добробут» перейшла до категорії великих платників податків, згідно з податковим кодексом України. З початку 2021 року сума сплачених податків склала 334 млн грн. Загалом, компанія сплатила 850 млн грн податків за останні 3 роки. Ці дані підтверджують моє переконання, що прозорий та соціально відповідальний бізнес може бути успішним. Розширюючи географію нашої присутності, ми продовжуємо поглиблювати експертизу. Ми створили освітній проект «Академія Добробут» та інвестуємо у професійний розвиток наших лікарів і медичного персоналу. У найближчих планах – створення власного університет, який готуватиме кваліфіковані кадри для вітчизняної медицини», – наголосив співзасновник, генеральний директор «Добробут» Олег Калашніков.

«Медичні послуги в Україні високої якості та є більш доступними, ніж у багатьох країнах Європи. Перспектива розвитку приватної медичної мережі існує, тим більше, що сьогодні ми в «Добробуті» покриваємо практично весь спектр медичних послуг. Виконуємо складні хірургічні операції, облаштовуємо наші клініки найкращим обладнанням та гарантуємо якість сервісу. Тобто не виїжджаючи з країни можна отримати висококваліфіковану допомогу. Це повертає довіру до української медицини і є гарним стимулом для розвитку. За даними української Асоціації медичного туризму, щорічно з України їдуть на лікування за кордон понад 150 тис людей. Я переконаний, що експертиза та сервіс «Добробуту» можуть скоротити цю цифру та зробити Україну привабливішою з точки зору надання медичних послуг», – додав головний операційний директор «Добробут» Вадим Шекман.